Kenmerken

Hoofdkenmerken van de swimspaʼs

Alle hierna vermelde onderdelen zijn op alle swimspaʼs van Riptide standaard aanwezig. Waterval Een ontspannende waterval met achtergrondverlichting die onafhankelijk van de jets of van de tegenstroom geregeld kan worden.

Waterval

Een ontspannende waterval met achtergrondverlichting die onafhankelijk van de jets of van de tegenstroom geregeld kan worden.

Een aromatherapiesysteem

Om uw spabelevenis nog aangenamer te maken. Een grote verscheidenheid van aromaʼs staat ter beschikking bij uw Riptide verkoper.

Opklapbare afdekking uit twee delen

De opklapbare thermische afdekking uit twee delen is standaard op alle swimspaʼs voorzien. Deze afdekking wordt aan de vier zijden met regelbare en vergrendelbare riempjes afgesloten, ideaal voor de veiligheid van uw kinderen.

Kussens

Kussens in een kleur die bij de kuip- en bekledingscombinatie past, geven de zwemmer aan de spazijde nog meer zitcomfort.

Roestvrije steunstang

Zorgt voor bijkomende steun tijdens aerobicoefeningen.

Weersbestendige bekleding

De externe bekleding is weersbestendig en UVstabiel met roestvrije toebehoren en een sterke thermische afdekking uit vinyl.

LED-onderwaterverlichting

Een plons in het water tijdens de schemeringsuren is geen probleem omdat al onze spaʼs voorzien zijn van LED-onderwaterverlichting.

De verplaatsbare swimspa

Als u verhuist, blijft de investering in een zwembad steeds ter plaatse, dikwijls zelfs zonder dat de waarde van uw eigendom erdoor verhoogt. Daarom werden onze swimspaʼs ontworpen om volledig verplaatsbaar te zijn. Als u verhuist, verhuist uw spa mee! Met zijn stevig gegalvaniseerde, stalen structuur en alle intern geïnstalleerde componenten, laden onze goed opgeleide medewerkers uw swimspa gewoon op en brengen hem naar zijn nieuwe standplaats.

Kleurvarianten voor swimspaʼs

Als u voor een swimspa van Riptide kiest, hebt u een keuze uit verschillende kleurvarianten. Voor de kuip kiest u uit Midnight, Silver White Marble, Ocean Wave of Sand. Voor de bekleding kiest u uit Yew Red, Woody Grey, Cedar Red of Coffee. De kleuren van de afdekkingen zijn Yew Red, Grey, Cedar Red en Coffee.

Krachtige jets

De jets veroorzaken een geweldige waterkracht om tegenop te zwemmen. Plezier voor heel de familie is gegarandeerd. Bij onze grotere modellen kunnen de tegenstromen aan uw sterkte of fysiek vermogen aangepast worden.

Aangename watertemperatuur

De watertemperatuur in de spa wordt thermostatisch tot maximaal 40° C geregeld. De geïsoleerde kuip en afdekking houden de warmte in het toestel als de spa niet in gebruik is.

Onderhoudsvriendelijk

In tegenstelling tot een conventioneel zwembad hebben de swimspaʼs van Riptide slechts weinig poetswerk nodig omdat ze over een zeer moderne filter- en zuiveringsinstallatie beschikken. Met de krachtige pompen, de corona ozongeneratoren en het skimmer filtersysteem kunt u zeker zijn van een zuivere en veilige spa-ervaring.

Extra opties verkrijgbaar op alle Riptide swimspaʼs

Muzieksysteem

Met vier pop-up luidsprekers en een geïntegreerde, waterdichte iPod docking station. Aan het frame is een krachtige sub-woofer bevestigd die uw muziek als het ware tot leven brengt.

Hercules™ Thermosteel afdekking

Speciaal geschikt voor spaʼs die in een zonneterras ingebouwd worden. De afdekking heeft een raamwerk uit roestvrij staal, ingewerkt in een extra dikke kern uit polystyreen voor bijkomende sterkte en warmte-isolatie. De afdekking is van 9cm tot 7cm afgeschuind om het water te doen aflopen en het vormen van plassen te vermijden.

Hoekverlichting

Verlichting die synchroon met de binnenverlichting van kleur veranderd.

Swimspa’s van wereldklasse, met een uitmuntende service!
  • verdeler Gervi
  • verdeler Riptide
  • verdeler Sunvision
  • verdeler Aquatropic
  • verdeler Aquatropic
  • verdeler Aqua Wellness by Stubbe